Mijn motto

Mijn motto is: “Een project volbrengen is geweldig, maar de weg er naar toe is net zo mooi”. Bij grote projecten komt vaak zoveel kijken dat projectleiders, directie, bestuurders en commissieleden niet alle tijd hebben om zich te richten op de hoofdtaken. Ik kan hierbij helpen door mij te richten op de organisatorische, communicatieve en beheersmatige aspecten van een project, zodat u kunt sturen op kwaliteit, planning en budget en het project tijdig, effectief en efficiënt kan worden uitgevoerd. Ik doe dit altijd gestructureerd, proactief en resultaat- en klantgericht. Hierdoor houdt u alle ballen in de lucht  en kunt u met vertrouwen de einddatum tegemoet zien en genieten van de ‘reis’ er naar toe.

Copyright en webdesign - Petra Schaatsbergen Project- en managementondersteuning