Mijn ervaring en capaciteiten

Mijn bureau bestaat inmiddels bijna 15 jaar. Gedurende deze jaren heb ik vele mooie opdrachten succesvol mogen vervullen. Als project- en managementondersteuner kan ik bogen op zo’n 25 jaar werkervaring en expertise. Ik heb HBO-diploma Museologie, beheer & behoud cultureel erfgoed. Om bij de tijd te blijven op mijn vakgebied en verder te groeien volg ik regelmatig cursussen. Afgelopen tijd waren dat Scrum Agile, Prince2, MS Project, diverse workshops projectbeheersing en HBO Coaching. Ik  ben altijd zeer nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen binnen mijn vakgebied om up-to-date te blijven en om mezelf en mijn werkmethodes te blijven verbeteren. Volgens Big Five competentiemodel en 360 graden feedback ben ik klantgericht, resultaatgericht, kwaliteitsgericht, probleemanalysator, netwerker, organisator, gestructureerd, proactief, stressbestendig en integer.

Copyright en webdesign - Petra Schaatsbergen Project- en managementondersteuning