Petra Schaatsbergen Project- en managementondersteuning

"Een project volbrengen is geweldig,

Petra Schaatsbergen Project- en managementondersteuning

maar de weg er naar toe is net zo mooi."

Petra Schaatsbergen Project- en managementondersteuning

"Een project volbrengen is geweldig,

Petra Schaatsbergen Project- managementondersteuning, een up-to-date kwaliteitsbureau voor tijdelijk secretariaatswerk, gespecialiseerd in projectondersteuning

maar de weg er naar toe is net zo mooi."

Petra Schaatsbergen Project- en managementondersteuning

"Een project volbrengen is geweldig,

Petra Schaatsbergen Project- en managementondersteuning

maar de weg er naar toe is net zo mooi."

ALLE BALLEN IN DE LUCHT

Met heel veel plezier en passie ondersteun ik als zelfstandige al weer bijna 15 jaar – tot ieders volle tevredenheid – vele kleine, grote, complexe, hectische en/of politiek gevoelige projecten, waaronder meer dan 10 gemeentelijke fusie- en samenwerkingstrajecten, windpark Noordoostpolder – het grootste en innovatiefste windpark van Nederland – en Schiphol, een van de meest toonaangevende luchthavens ter wereld). Overheden en adviesbureaus huren mij in vanwege mijn resultaat- en klantgerichtheid, mijn gestructureerde wijze van werken, proactieve houding en betrouwbaarheid. Doordat ik mij richt op de organisatorische, communicatieve en beheersmatige aspecten van een project, kunnen zij zich volledig richten op de grote lijnen en daardoor alle ballen in de lucht houden.  Vanwege mijn ervaring word ik ook gevraagd voor het coachen van secretaresses en het stroomlijnen van processen.

DIENSTEN

Petra Schaatsbergen Project- managementondersteuning, een up-to-date kwaliteitsbureau, gespecialiseerd in project- en programmaondersteuning voor samenwerkingstrajecten van de overheid. Daarnaast inzetbaar op een groot terrein en op vele vlakken. Ik werk digitaal, ‘in de cloud’ en met mobiele devices; uw documenten zijn dus altijd beschikbaar en ik ben altijd bereikbaar. Graag neem ik de organisatorische, coördinatieve, administratieve, communicatieve en/of beheerszaken van u over, zodat u zich primair op de grote lijnen kunt richten. Ik kan hulp bieden bij:

  • Programma- en projectondersteuning | PMO
  • Ambtelijk secretarisschap (o.a. plaatsingstrajecten en bezwarencommissies)
  • Advisering en coaching secretariaat
  • Stroomlijnen processen
  • Communicatie en PR

“Petra is een professionele project- en managementondersteuner, die in die hoedanigheid het complexe fusietraject van de gemeenten Zeevang en Edam-Volendam ondersteunde. Petra leverde een belangrijke rol door de gezamenlijke vergaderingen voor te bereiden, zij zorgde dat alle stukken er altijd waren, maakte de besluiten- en actielijsten, de overall-planning, de projectbegroting en de nieuwsberichten. Daarnaast bewaakte zij de beslismomenten en planningen en was zij de stabiele factor tijdens het hele proces. Ik heb Petra leren kennen als een proactief, positief en integer iemand die haar vak verstaat, altijd overzicht heeft, een kei is in verslaglegging (bondig en to-the-point) en die aan de bel trekt als het nodig is. Vanwege onze goede ervaringen en samenwerking heeft Petra mij na de fusie nog een aantal maanden ondersteund.”

“Ik heb met veel plezier nu al een aantal keer met Petra mogen werken. Zij verstaat haar vak, is servicegericht en maakt zich moeiteloos nieuwe facetten van projectondersteuning eigen. Zij is bovendien ook iemand waarmee met prettig samenwerken is. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen.”

“Ik ken Petra als iemand die haar vak goed verstaat. Ondersteuning/secretariaat van directies, managementteams en complexe projecten en commissies kun je gerust aan haar overlaten. Ook bouwt zij aan een team secretariaat en zorgt voor een goed verloop van de werkprocessen. Petra is enthousiast, betrokken, toegankelijk en nauwgezet. Een fijne collega om mee samen te werken.”

“Petra heeft de functie van secretariële interne coördinator vervuld van februari 2006 tot augustus 2006. Gedurende deze tijd werkte ze aan de reorganisatie van onze secretariële afdeling. Met vastberadenheid, een scherpe inzicht en met verstand van zaken heeft zij een analyse gemaakt en deze uitgewerkt in een notitie met uitstekende en duidelijke voorstellen. De aanbevelingen zijn toegepast door onze organisatie. Als gevolg van haar werk is onze secretariële afdeling aanzienlijk verbeterd. Ik ben nog steeds blij met de toegepaste aanbevelingen. In haar periode als interne coördinator managede Petra de werkmethoden, processen en efficiency op het secretariaat. Ze toonde ons ook hoe je een team vormt. Petra is vriendelijk, kan goed discussiëren, weet hoe ze kwesties duidelijk op de voorgrond kan brengen en heeft goed gevoel voor humor. Ik geef haar een warme aanbeveling.

Belangrijkste kwaliteiten: Geweldige resultaten, Deskundige, Creatief”

Copyright en webdesign - Petra Schaatsbergen Project- en managementondersteuning