Petra Schaatsbergen Project- en managementondersteuning

"Een project volbrengen is geweldig,

Petra Schaatsbergen Project- en managementondersteuning

maar de weg er naar toe is net zo mooi."

Petra Schaatsbergen Project- en managementondersteuning

"Een project volbrengen is geweldig,

Petra Schaatsbergen Project- managementondersteuning, een up-to-date kwaliteitsbureau voor tijdelijk secretariaatswerk, gespecialiseerd in projectondersteuning

maar de weg er naar toe is net zo mooi."

Petra Schaatsbergen Project- en managementondersteuning

"Een project volbrengen is geweldig,

Petra Schaatsbergen Project- en managementondersteuning

maar de weg er naar toe is net zo mooi."

MIJN MOTTO

Mijn motto is: “Een project volbrengen is geweldig, maar de weg er naar toe is net zo mooi”. Bij grote projecten komt vaak zoveel kijken dat projectleiders, directie, bestuurders en commissieleden niet alle tijd hebben om zich te richten op de hoofdtaken. Ik kan hierbij helpen door mij te richten op de organisatorische, communicatieve en beheersmatige aspecten van een project, zodat u kunt sturen op kwaliteit, planning en budget en het project tijdig, effectief en efficiënt kan worden uitgevoerd. Ik doe dit altijd gestructureerd, proactief en resultaat- en klantgericht. Hierdoor houdt u alle ballen in de lucht  en kunt u met vertrouwen de einddatum tegemoet zien en genieten van de ‘reis’ er naar toe.

ERVARING EN CAPACITEITEN

Mijn bureau bestaat inmiddels bijna 15 jaar. Gedurende deze jaren heb ik vele mooie opdrachten succesvol mogen vervullen. Als project- en managementondersteuner kan ik bogen op zo’n 25 jaar werkervaring en expertise. Ik heb HBO-diploma Museologie, beheer & behoud cultureel erfgoed. Om bij de tijd te blijven op mijn vakgebied en verder te groeien volg ik regelmatig cursussen. Afgelopen tijd waren dat Scrum Agile, Prince2, MS Project, diverse workshops projectbeheersing en HBO Coaching. Ik  ben altijd zeer nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen binnen mijn vakgebied om up-to-date te blijven en om mezelf en mijn werkmethodes te blijven verbeteren. Volgens Big Five competentiemodel en 360 graden feedback ben ik klantgericht, resultaatgericht, kwaliteitsgericht, probleemanalysator, netwerker, organisator, gestructureerd, proactief, stressbestendig en integer.

MIJN PASSIE

Ik houd erg van mijn vakgebied en van de dynamische wereld van projecten. Projecten hebben een begin, een eind en een duidelijk doel. Het geeft veel energie om samen met een team dat doel te realiseren. Ik ben enthousiast, betrokken, doortastend, weet complexe materie snel eigen te maken, ben communicatief, beschik over politiek-bestuurlijke sensitiviteit en denk mee als sparringpartner. Altijd streef ik naar kwaliteit en naar een goed eindresultaat voor het project en de klant. Samen een goed geolied team vormen, dat maakt mensen happy!

Petra Schaatsbergen Pproject- en managementondersteuning loves her job

“De gemeente Zeevang is per 1 januari 2016 gefuseerd met de gemeente Edam-Volendam. Als verantwoordelijk wethouder van de gemeente Zeevang en als lid  van de stuurgroep Fusie zorgde Petra voor de agenda, stukken en verslaglegging. Dit proces heeft bijna 2 jaar geduurd. In die tijd heb ik Petra leren kennen als zeer zorgvuldig en punctueel. In de tegenwoordige termen klinkt dit wellicht saai, maar gezien de complexiteit van het proces met de daarbij behorende spanningsvelden is de door Petra geleverde bijdrage voor ons van groot belang geweest. Door haar reeds genoemde zorgvuldigheid en accuratesse kon de focus volledig gehouden worden op het bestuurlijke traject.”

06-31752180, h.schütt@edam-volendam.nl

“Petra heeft het fusietraject van Kaag en Braassem ondersteund en mij als gemeentesecretaris de eerste 9 maanden na de fusie. Hele fijne samenwerking: zij lette op de details en ik op de grote lijnen. Geweldig om bij zo’n groot project haar naast me te hebben, iemand altijd overzicht heeft en op tijd aan de bel trekt als er iets moet!”

“Ik heb Petra leren kennen toen de ISD Bollenstreek benaderd werd door de gemeente Noordwijk met een verzoek om aan te mogen sluiten bij de GR. Deze aansluiting was zowel bestuurlijk als ambtelijk een behoorlijk complex proces. Petra heeft in die tijd veel goed werk verricht in organisatorische en secretariële zin. Zij genoot al snel het welverdiende vertrouwen van directie en bestuursleden. Zonder haar zorgvuldige begeleiding hadden wij niet zo snel zo’n goed resultaat kunnen boeken.”

Belangrijkste kwaliteiten: Waar voor uw geld, Op tijd, Hoge integriteit”

“Tijdens mijn werkzaamheden voor de Gemeente Kaag en Braassem heb ik Petra leren kennen. Haar nauwkeurigheid en structuur in het werken gecombineerd met haar punctualiteit en optimisme zijn door mij ervaren als een ware aanwinst voor het project. Petra heeft een groot oplossend vermogen voor de meest uiteenlopende projectmatige knelpunten, dit zien we duidelijk terug in het gemak waarmee zij haar uitvoeringswerkzaamheden coördineert. Ook in de ondersteuning van mijn rol, als projectsecretaris, heeft Petra zich onmisbaar gemaakt door een diversiteit aan taken en verantwoordelijkheden op zich te nemen. Kortom, Petra is een aanrader voor alle projecten die graag structuur en overzicht binnen hun project willen aanbrengen en/of behouden!”

Copyright en webdesign - Petra Schaatsbergen Project- en managementondersteuning